Nieuws & Activiteiten Verlosserkerk

Filmpje van de busreis voor ouderen van wijk Oost en Centrum op 6 juni 2016 naar Chocolaterie Noppen in Ridderkerk.
Klik op de link hieronder om het filmpje (via YouTube) te bekijken:

Klik voor het filmpje: ‘Bustocht voor ouderen’ op deze link: http://youtu.be/jqehLrissqY
Als u na het zien van de film op ‘abonneren’ klikt kunt u alle filmpjes van voorgaande jaren nog weer eens bekijken.

Alle filmpjes zijn ook te bekijken via een link op de site van de kerk. Klik op de knop ‘Allerlei Filmpjes’

EETIN
De EETIN in het Trefpunt wordt gehouden op elke laatste woensdag van de maand. De maaltijd begint om 17.45 uur. De kosten voor één maaltijd zijn €4,00. Iedereen jong of oud is van harte welkom.  In de wijkbrief kunt u lezen wat die week “de pot schaft”.

Aan en afmelden kan via de familie Brouwer, tel: 6919362
In de maanden december, juni en juli is er geen EETIN.

Inloopochtend Verlosserkerk
Op de eerste zaterdag in de maand is er in het Trefpunt een zogenaamde inloopochtend. Het woord zegt het al, inloop dit betekent ook weer uitloop. Zomaar even langs gaan, tussen de boodschappen door een praatje en dan weer verder.

Jan Stuivenberg is uw gastheer en schenkt graag een kop koffie en met een vraag of opmerking kunt u altijd bij hem terecht. En dan is er meestel een boekenmarkt. Je kunt boeken brengen en ook weer andere kopen. De opbrengst is voor een goed doel.

Inzameling oud papier
Iedere 1ste zaterdag van de maand kunt ook oud papier brengen. Met de opbrengst worden ook diverse doelen gesteund.

Stiltecentrum
Op iedere zaterdagmorgen is het stiltecentrum van 10.00 – 12.00 uur open. Bent u vastgelopen, verdrietig of wanhopig? De mensen van het stiltecentrum willen graag met u praten. Oplossingen zijn niet altijd bij de hand. Maar het kan het begin zijn van een andere weg. Het stiltecentrum kunt u ook gewoon bezoeken zonder dat er een gesprek plaats vindt. U loopt naar binnen en u gaat weer weg wanneer het u uit komt. U kunt een kaarsje aansteken of zomaar de stilte over u heen laten komen. U moet niets! Meer informatie via Jan Stuivenberg of de mensen van het stiltecentrum en we zoeken zo spoedig mogelijk contact met u.