Activiteiten in de Wilhelminakerk

M.i.v. 1 januari 2018 zijn de wijkgemeente Centrum en Oost samengegaan. Zondagse diensten zijn in de Verlosserkerk.
Werkgroepen en activiteiten van beide wijken zijn samengevoegd.

Songs & Silence
Informatie hierover kunt u hier vinden, zodra deze activiteiten weer opgestart worden.

André Bauke Kuijper: abkuijp@xs4all.nl

Ouderensoos Wilhelminakerk
Elke woensdagmiddag is er van 14.00 – 16.00 u een ouderensoos voor de ouderen van de gehele Protestantse Gemeente. De organisatie is in handen van Lenie Albers, Netty Douma en Aafke Mulder. Men kan er sjoelen, rummikuppen, scrabbelen, kaarten en biljarten en natuurlijk ook gewoon koffie of thee drinken. Voor vervoer kan worden gezorgd.

Contact: Aafke Mulder, tel: 035 6934842, e-mail: aafkemulder@casema.nl

Koffieochtend op donderdag
Op donderdagochtend, tijdens de Bussumse markt is er de mogelijkheid om koffie te drinken in de koffiezaal achter de kerkzaal. Er is vaak een vaste kern van gemeenteleden, niet alleen uit de Centrum wijk maar ook uit de andere wijkgemeenten die elkaar daar ontmoeten.
Echter, iedereen is welkom en sommigen maken daar gebruik van. In ieder geval is het een gezellig samenzijn.