Chillsquad

Voor de tieners in de leeftijdsgroep van 12 tot en met 17 jaar zijn er twee verschillende activiteiten wat samen ‘Chillsquad’ wordt genoemd.

Als eerste komen de tieners, om de week, op vrijdagavond om 20:00 naar het Honk van de Wilhelminakerk. Nadat iedereen iets te drinken heeft gekregen worden er meestal spelletjes gespeeld of lekker met elkaar gekletst. Zo nu en dan wordt er wat leuks georganiseerd. Rond tien uur / half 11 is het weer afgelopen en gaat iedereen naar huis.

Als tweede komen de tieners eens per maand op zondagochtend om 10:30 uur naar de Spieghelkerk voor de zondagse versie van Chillsquad. Met elkaar wordt er op een leuke en inspirerende manier nagedacht over een bepaald thema. Dit is een actueel thema wat de tieners raakt in hun dagelijks leven. Rond 11:30 is dit weer afgelopen. Zie deze link.

Het rooster kan hieronder gedownload worden:

Rooster Jeugdwerk
Rooster-Jeugdwerk.pdf
234.1 KiB
165 Downloads
Details...

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Maaike Graafland: m.graafland@pkn.nl

wp_20160831_21_47_01_prode leiding

Honkslag