Fotoalbum Wilhelminakerk

Ds. Wielie Elhorst, predikant voor de vitalisatie in de Wilhelminakerk

Predikant Wilhelminakerk

Ds. Wielie Elhorst

De PG Bussum heeft vanwege het terugdringen van financiële tekorten en de hierboven genoemde samenvoeging van de wijken Oost een Centrum het gebruik van de Wilhelminakerk aangepast.
In de Wilhelminakerk blijft de PG Bussum aanwezig. Op dit moment zijn er diverse activiteiten die het geloof ook voor andere doelgroepen aantrekkelijker willen maken, o.a. op zondagmiddag “kliederdiensten’ (Messsy Church), maandelijkse stiltediensten op woensdagavond (Songs&Silence), een Pioniersgroep Livingstones die op andere manieren met geloof bezig wil zijn, Tikkie anders diensten voor jong en oud, maaltijden met een gesprek op woensdagavond, etc.
Bestaande activiteiten en nog te ontwikkelen activiteiten voor een hedendaagse geloofsbeleving worden de komende jaren begeleid, opgezet en geëvalueerd door een daartoe aangestelde parttime predikant.