Jeugdactiviteiten Wilhelminakerk

Crèche
Tijdens de dienst op zondagochtend is er voor de allerkleinsten t/m 4 jaar een crèche in één van de zalen achter de kerkzaal.
Vóór het einde van de dienst komen de kinderen de kerkzaal weer in.
Kindernevendienst
Voor de kinderen van 5 t/m 12 jaar is er tijdens de eredienst de kindernevendienst. Na de start in de kerk met een verhaaltje en het aansteken van de eigen kaars gaan de kinderen naar hun eigen zaal achter de kerkzaal. Daar wordt geluisterd naar de bijbelverhalen en naar aanleiding daarvan getekend en geknutseld. Rond de kerkelijke feestdagen zijn er natuurlijk speciale projecten met als hoogtepunt het jaarlijkse kinderkerstfeest op de zondag vóór kerst.
Verder is er één keer in de twee weken de spoorzoekersgroep voor leeftijdsgroep van 9 t/m 12 jaar.
Kinderkamp
Voor de kinderen van 8 t/m 12 jaar is er één keer per jaar, meestal in april een kinderkamp. Samen gek doen, spelletjes in het bos, creatief zijn, zingen en ook nog wat horen uit de bijbel. Als je dat wat lijkt houd dan het kerkblad “Bussum Onderweg” in de gaten en geef je op.
Het Kinderkamp is dit jaar (2015) van 17 tot en met 19 april, op de Woensberg in Huizen.
Contact: Nora van Noordenne, tel: 035 6923699, e-mail: wolkenwit4@gmail.com

Chill Church
Voor de leeftijdsgroep van 12 tot 16 jaar is er Chill Church samen met wijkgemeente West.
Contact: Eveline Post, tel: 0614480129, e-mail: evelinepost@hotmail.com