Jeugdkamp

JeugdkampElk jaar vindt er rond april / mei een kamp plaats voor de kinderen en tieners in en buiten de kerk. Dit is altijd een geweldige belevenis voor de kinderen en tieners. Vol enthousiasme komen zij hier van terug. Het kamp begint op vrijdagavond en duurt tot zondagmiddag. De locatie is vrijwel elk jaar de Woensberg in Huizen.

Het kamp van 2017 vindt plaats in het weekend van 5-7 mei. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Nora Noordenne via wolkenwit4@gmail.com

Kamp 2016: WILD WILD WEST

In 2016 zijn we eind april op kamp geweest. Dit keer was het thema ‘Wild Wild West’. Het was een geweldig kamp met 24 kinderen en 10 tieners. Hieronder beschrijven wij in het kort hoe leuk het was.

Op vrijdag kwamen de kinderen en tieners één voor één binnen druppelen. Om elkaar beter te leren kennen deden we eerst verschillende spelletjes. Na de indeling van de hutten was het tijd voor het avondspel. Terwijl de kinderen op zoek moesten naar lichtjes in het bos, maakten de tieners zich klaar voor hun eerste echte dropping.

Op zaterdag mochten de tieners na deze gebroken nacht eventjes uitslapen, maar de kinderen waren alweer vroeg op voor de ochtendgymnastiek. Na een flink ontbijt, waarbij het altijd spannend is wie er corvee heeft, stonden de knutselspullen al klaar voor wat creatieve ontspanning. Kamp 10Naast de mini-pijl-en-boog en mooie frutsels voor op de schoenen konden de kinderen en tieners hun eigen graffitibord maken.

Daarna was het tijd voor het spel Levend Stratego. Na een lang, spannend spel werd de vlag gevonden. Terug bij het kampterrein aten we onze lunch en daarna was het alweer tijd voor het Sport & Spel. Na het Sport & Spel moest iedereen hard aan de slag voor de Bonte Avond. Tijdens de Bonte Avond kwam er veel talent naar boven. We sloten de avond af met een spannend verhaal bij het kampvuur en moeilijke raadsels.

Op zondag sloegen we de ochtendgymnastiek over en begonnen we meteen met een zondags ontbijtje. Hierna kregen de kinderen het verhaal over de stad Jericho te horen en hadden we met de tieners een tof gesprek over alles wat er in de wereld gebeurt.

Nog eventjes en de kinderen en tieners zouden opgehaald worden, maar gelukkig konden we daarvoor nog Levend Stratego spelen. De kinderen en tieners bleken ware spoorzoekers te zijn, want telkens was de vlag in een mum van tijd gevonden. Toen we terug kwamen waren de eerste ouders al gearriveerd en was het helaas weer tijd om naar huis te gaan.