Kerkdiensten Verlosserkerk

Op de zondag om 10.00 uur komen we als wijkgemeente samen om de eredienst te vieren. Meestal wordt de dienst geleid door de wijkpredikant(en). Tijdens de dienst is er ‘Kinderkerk’ voor de kinderen van 0 – 12 jaar.

De diensten worden voorbereid door de commissie Eredienst, bestaande uit de wijkpredikant, enkele ambtsdragers en belangstellende gemeenteleden. Zij stellen voor elke dienst de liturgie samen die zondags in gedrukte vorm voor de gemeenteleden beschikbaar is.

Een preek nog eens lezen?

U vindt hier steeds de laatstgehouden preek of overweging van ds. Wielie Elhorst:
Uitleg en verkondiging Achtste zondag van de zomer (12 augustus 2018)
Laatste gezamenlijke zomerdienst in de Spieghelkerk

Ook kunt u hier de laatste preken van ds. Nico den Bok ophalen om ze nog eens te lezen. Omdat lezen een andere activiteit is dan luisteren, zijn de gesproken teksten een beetje bewerkt, tot leesbare teksten (in PDF formaat). Als een serie preken over éen Bijbelboek of thema is afgerond, vindt u de laatste preek op de laatste plaats in het document over dat thema.

De preek over de Blindgeborene en die over Goed beginnen zijn te vinden als preek 8 en 9 in het document ‘Groene Zondagen (mei-sept 2018)’: