Kerkdiensten Wilhelminakerk

Op zondag om 10.00 uur komen we als wijkgemeente samen om de eredienst te vieren. Meestal wordt de dienst geleid door de wijkpredikant(en). Tijdens de dienst is er ‘Kinderkerk’ voor de kinderen van 0 – 12 jaar.

De diensten worden voorbereid door de commissie Eredienst, bestaande uit de wijkpredikant, enkele ambtsdragers en belangstellende gemeenteleden. Zij stellen voor elke dienst de liturgie samen die zondags in gedrukte vorm voor de gemeenteleden beschikbaar is.

Een preek nog eens lezen?

U vindt hier steeds de laatstgehouden preek of overweging van ds. Wielie Elhorst:

Overweging Tikkie Anders Dienst (6 oktober 2019) – Bussum Breed
Uitleg en verkondiging Tweede zondag na Epifanie (19 januari 2020)

***

Ook kunt u hier de laatste preken van ds Nico den Bok ophalen om ze nog eens te lezen. Omdat lezen een andere activiteit is dan luisteren, zijn de gesproken teksten een beetje bewerkt, tot leesbare teksten (in PDF formaat). De laatst gehouden preek vindt u steeds op de laatste plaats in het bovenste document. De documenten daaronder zijn ‘archief’ (als u nog een oude preek zou willen nalezen).

Hieronder vindt u de tekst van mijn eerste dienst in coronatijd en de link voor kinderen (en ouders) over omgaan met onprettige gevoelens:

Zondag 3 mei 2020

Yogales voor kinderen