Presentaties Liturgisch Bloemschikken

De groep liturgische bloemwerken Wilhelminakerk houdt zich bezig op speciale zondagen en in bepaalde perioden van het kerkelijk jaar met het liturgisch of symbolisch bloemwerk.
De groep bestaat uit Lucie Bakker, Detty Bredewout, Ineke van Biemen en Wim Vonk. Zij proberen met bloemen en natuurlijke materialen een compositie te maken die met vorm en kleur en samenstelling iets uitdrukt en weergeeft over de bijbel tekst of bijzondere gebeurtenis van die zondag.
Kleursymbolen en vormen zijn hier belangrijk bij. Van deze stukken worden onderdeel foto’s gemaakt en via een PowerPoint presentatie uitleg gegeven over het bloemwerk.
De presentatie wordt vóór de dienst en tijdens de collecte gepresenteerd via de beamer. Heeft u veel bloemen of blad of bijzondere materialen in de tuin neemt u dan contact op met één van de commissieleden of: Wim Vonk, tel: 035 6917685, E-mail: wimengeavonk@gmail.com

De nieuwste Liturgische Bloemschikkingen

Klik hier voor het volledige overzicht.
2e Advent 10 december

2e Advent zondag