Presentaties Oost/Centrum

Liturgisch bloemschikken Verlosserkerk.

De Commissie Liturgisch Bloemschikken is al enige jaren actief in de Verlosserkerk.
In speciale perioden van het kerkelijk jaar en op bijzondere zondagen verzorgt deze commissie symbolische bloemschikkingen ter ondersteuning van de erediensten.
De bloemschikgroep probeert met bloemen, natuurlijke materialen en andere ingrediënten een compositie te maken, die uitdrukt en weergeeft wat tijdens de diensten in Bijbellezing en verkondiging belangrijk is. Van de hele schikking en ook van details worden in Power Point presentaties gemaakt, die samen met verklarende teksten getoond worden. Deze presentaties zijn in ieder geval voor de dienst, maar soms ook tijdens de collecte te zien via de beamer.
De huidige commissie bestaat uit Wil de Vos, Rie Westerhuis, Nelleke Corts, Gepke Dozy en Dorien Minekus.
Zij zijn met enthousiasme bezig, maar zouden graag versterkt willen worden met enkele belangstellende gemeenteleden.
Dus, als u blij wordt van bloemen bij de diensten en geniet van de schikkingen, neem dan contact op met een van ons.
Dat kan persoonlijk, maar ook via E-mail:
nelleke.corts@icloud.com

U bent van harte welkom!

Liturgische bloemschikkingen 40 dagentijd

Klik op een foto om deze presentatie op te halen.

40 dagen tijd1e zondag 40 dagen tijd2e zondag
40 dagen tijd3e zondag 40 dagen tijd4e zondag