Tikkie Anders Diensten

logo

Na het succes van de ontbijtdiensten die georganiseerd zijn in het seizoen 2016-2017 beginnen we dit jaar met het organiseren van Tikkie Anders Diensten.13 maart

Speciaal voor jongvolwassenen en gezinnen worden er in Bussum in de verschillende wijkgemeentes Tikkie Anders Diensten georganiseerd. Deze diensten hebben een bijzonder karakter wat aansluit op de behoeftes van jongvolwassenen en gezinnen in Bussum. De diensten worden in de verschillende wijkgemeentes van de PG Bussum afgewisseld. Na de dienst is er een lunch voor de jongvolwassenen en ouders. Tijdens deze lunch zal er ruimte zijn voor ontmoeting en het nagesprek rondom het thema van de dienst.

Omdat de diensten speciaal bedoeld zijn voor de ouders van de kinderen en de jongvolwassenen is er tijdens de lunch en de dienst oppas en een programma geregeld voor de kinderen.

In het komende jaar staan de volgende Tikkie Anders diensten gepland:

• 30 oktober: Wilhelminakerk om 10:00
  • 11 december: wijkgemeente Sion om 17:00 (in de Willem de Zwijger School)
  • 29 januari: Spieghelkerk om 10:30 over Gedichten, bergen en Licht
  • 26 maart: Verlosserkerk om 10:00