Voorlezen 2017

BUSSUM ONDERWEG DIGITAAL

De digitale uitgaven (in PDF formaat) van het kerkblad ‘Bussum Onderweg’ staan niet meer op de website.
Meer info hierover vindt U onderaan deze pagina!

DAISY LUISTERVERSIE ‘BUSSUM ONDERWEG’

Deze speciale Daisy luisterversie is een ingepakte (geZIPte) en gecombineerde uitgave van Bussum (ONDERWEG), Naarden (NAARDENS KERKJOURNAAL) en de RK Parochie Naarden Bussum.
Deze uitgave is bedoeld voor blinden en slechtzienden en kan met onderstaande link (gratis) worden opgehaald.

Deze uitgaven worden geheel belangeloos verzorgd door Dhr. Henk Blaak.

LUISTERVERSIE ‘BUSSUM ONDERWEG’ STOPT (VOORLOPIG)

Redenen: Omdat er nu geld wordt gevraagd voor FoxIO en nieuwe stemmen van Windows 8 en 10 al standaard zijn ingebouwd.
In dit voorlezen mapje staat de uitleg tekst en wordt het ook voorgelezen.
Voorlopig laatste keer voorgelezen
Henk Blaak.

BUSSUM ONDERWEG DIGITAAL ONTVANGEN?

Een digitale uitgave van Bussum Onderweg is alleen verkrijgbaar door het aanmeld-formulier in te vullen.
Klik op de knop ‘KERKBLAD BUSSUM ONDERWEG’ en kies ‘Aanmelden Voor (Gratis) Bussum Onderweg Digitaal.’
Na het invullen ontvangt u maandelijks het kerkblad in uw E-mailbox.
Afmelden voor deze service kan door middel van een E-mail naar de redactie.

Oude digitale uitgaven (2008-2015) zijn nog wel aan te vragen, door een Email te sturen naar de redactie van het kerkblad o.v.v. Jaargang en nummer(s). Deze wordt/worden u dan gratis toegestuurd. Afmelden voor deze service AUB alleen via een E-mail aan de redactie!
Voor een overzicht van de voorpagina’s klikt u op de link: Archief Bussum Onderweg