Voorlezen 2018

DAISY LUISTERVERSIE ‘BUSSUM EN NAARDEN’ JAARGANG 2018

Deze speciale Daisy luisterversie is een ingepakte (geZIPte) en gecombineerde uitgave van Bussum (ONDERWEG), Naarden (NAARDENS KERKJOURNAAL) en de RK Parochie Naarden Bussum.
Deze uitgave is bedoeld voor blinden en slechtzienden en kan met onderstaande link (gratis) worden opgehaald.

De ‘DAISY LUISTERVERSIE’ van December 2017 is nog te vinden in het menu bij ‘Voorlezen Bussum Onderweg 2017’

Al deze uitgaven worden geheel belangeloos verzorgd door Dhr. Henk Blaak.

Een digitale uitgave van Bussum Onderweg is alleen nog verkrijgbaar door het aanmeld-formulier in te vullen.
Klik op de knop ‘KERKBLAD BUSSUM ONDERWEG’
Kies vervolgens ‘Aanmelden Voor (Gratis) Bussum Onderweg Digitaal.’
Na het invullen ontvangt u maandelijks het kerkblad in uw E-mailbox.
Afmelden voor deze service kan door middel van een E-mail naar de redactie.

Iets verder terug kan soms ook nog!
De meeste oudere uitgaven (2008-2015) zijn alleen digitaal aan te vragen, door een E-mail te sturen naar de redactie van het kerkblad o.v.v. Jaargang en nummer(s). Deze wordt/worden u dan gratis als PDF bestand(en) toegestuurd.

Voor een overzicht van de voorpagina’s klikt u op de link: Archief Bussum Onderweg
(Deze website opent in een nieuw tabblad)