Regelmatig zijn wij voor diverse activiteiten op zoek naar vrijwilligers.
Heeft u tijd en vindt u het leuk om te helpen binnen de gemeente PG Bussum?

Openstaande oproepen voor vrijwilligers:

Verlosserkerk | Verplaatsen van stoelen
Wie heeft er tijd om af en toe te helpen om de stoelen te verplaatsen in de kerkzaal van de Verlosserkerk? We zetten de stoelen in een  andere opstelling  zoals bijv. voor het orgelconcert in september of voor een bijzondere kerkdienst.
Contact: Lidy Stuivenberg, tel.nr. 035 – 6917309

Spieghelkerk | Koffiedrinken
Er is elke zondag na de kerkdienst, ook tijdens de zomervakantie, gelegenheid om elkaar in de Zijspieghel te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie.
U kunt zich opgeven om af en toen eens koffie in te schenken.

Spieghelkerk | Cantorij
De Cantorij van de Spieghelkerk o.l.v. dhr. P. Steijlen werkt regelmatig mee aan de kerkdiensten. De repetities zijn op woensdagavond van 20.00-21.30 uur in de Spieghelkerk. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Belangstellenden kunnen contact opnemen met de voorzitter, of gewoon een keer op een repetitie komen.

Spieghelkerk | Autodienst
Wie niet op eigen gelegenheid naar de kerk kan komen, kan per auto worden opgehaald. De organisatie hiervan berust bij de autodienstcommissie.

Wijk Oost/Centrum | Autorijdienst
Voor hen die wat moeilijker ter been zijn maar toch graag de diensten op zondag willen bezoeken is er de mogelijkheid om thuis te worden opgehaald en na de dienst en het koffie drinken weer te worden teruggebracht.
Contact:
Hannie de Berg tel. 035-6933492, e-mail hdeberg@solcon.nl
Henk Pelgrum, tel: 035 6569444, e-mail: henk@pelgrum.org

Wilhelminakerk | Ouderensoos Wilhelminakerk
Elke woensdagmiddag wordt er van 14.00 – 16.00 u een ouderensoos georganiseerd voor de ouderen van de gehele Protestantse Gemeente. Men kan er sjoelen, rummikuppen, scrabbelen, kaarten en biljarten en natuurlijk ook gewoon koffie of thee drinken. Voor vervoer kan worden gezorgd.
Contact: Aafke Mulder, tel: 035 6934842, e-mail: aafkemulder@casema.nl