Pionieren

Dertigers Connect is een ontmoetingsplek voor dertigers die met elkaar in gesprek willen zijn, bijvoorbeeld over het verlangen naar meer tijd en meer rust in je leven, hoe pak jij dat aan?

Het geheim is, ja let op: je kunt je tijd vermenigvuldigen door het te delen! In plaats van overal en nergens je tijd in te investeren kun je kiezen voor focus. Veel van wat je aandacht op dat moment niet verdient valt af, en voilà: je houdt tijd over! Dat gaat niet vanzelf, maar trouw blijven aan een doel levert veel rust op. Je laat je niet meer leiden door de flow van de dag of de angst iets te missen, maar je maakt je keuzes. En je bent zomaar, zeggen wij, een leerling van Prediker. Hij schrijft: ‘Er is voor alles een bepaalde tijd.’

Kiezen voor Dertigers Connect is al kiezen voor focus! Door ontmoeting en gesprek delen en vermenigvuldigen we onze tijd, komen levensvragen aan de orde en investeren we in elkaar.

Dertigers Connect Bussum is een initiatief van geloofsgemeenschap Sion. Wie wil meedoen of iemand wil tippen: ga naar onze website https://meetingmillennials.nl .

Team Dertigers Connect