Wijkinformatie West Spieghelkerk

Mensen met mensen

Abonnee Spieghelingen?

Elke week komt er een korte informatiebrief uit. Hierin vindt u gegevens over de kerkdienst en activiteiten binnen de Spieghelkerk in de week erna. In de kerk liggen elke zondag enkele exemplaren. U kunt zich ook, zoals de meeste gemeenteleden al deden, abonneren – gratis natuurlijk – op een digitale versie.
Stuur even een berichtje naar de redactie: spieghelingen@hotmail.nl

Zijspieghel

De Zijspieghel is een belangrijk centrum voor ontmoeting van gemeenteleden, bij het koffiedrinken na de dienst, de Eet-Inn en tal van andere (creatieve) activiteiten die door de Activiteiten Commissie worden georganiseerd. Velen zien uit naar het jaarlijkse running diner en de feestelijke avond voor de vrijwilligers van de Spieghelkerk.

De Zijspieghel is recentelijk uitgebreid om meer ruimte te kunnen geven aan activiteiten voor met name de jeugd.

Cantorij

De cantorij van de Spieghelkerk begeleidt, onder leiding van Peter Steijlen, een aantal bijzondere kerkdiensten met liederen. Er is volop ruimte voor vernieuwing en verjonging van de cantorij. Regelmatig zijn er kortlopende projecten waaraan u ook kunt deelnemen.

cantor Peter Steijlen

Stichting Vrienden van de Spieghelkerk

Zelfstandig van de Spieghelkerk organiseren de Vrienden van de Spieghelkerk een aantal malen per jaar Spieghelavonden; deze avonden zijn voor iedereen toegankelijk.

De formule van de Spieghelavonden is: prikkelende lezingen & sprankelende muziek. Prominente sprekers laten hun licht schijnen op een jaarlijks wisselend thema en musici van niveau omlijsten hun woorden. In de pauze en na afloop is er koffie, een hapje, een goed glas wijn.

Voor meer informatie: www.spieghelkerk.nl